Toon filters
Sluit filters

Kaptan Poyraz

Nederland, Egeïsche Zee, Marmaris

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€129,-
Bekijk Aanbod

Informatie Kaptan Poyraz


Zonvakantie Turkije - Kaptan Poyraz ***


Bent u op zoek naar een voordelige zonvakantie? Verblijf dan in een van de ruime appartementen van Kaptan Poyraz, een gezellig en goed beoordeeld appartementencomplex voor jong en oud. Op loopafstand van de verzorgde appartementen vindt u het strand en gezellige centrum van Marmaris. Zoals u van ons gewend bent zijn de vliegreis en transfers inbegrepen. Maak dus snel gebruik van deze waanzinnig laaggeprijsde deal!



Gedurende uw zonvakantie verblijft u in een van de aangename appartementen van Kaptan Poyraz. Ga zwemmen in het zwembad, maak gebruik van de aanwezige ligbedden en parasols of drink een verkoelend drankje in het restaurant. De studio's en appartementen zelf zijn erg ruim ingericht en beschikken over o.a. een kitchenette, koelkast en balkon, waar u kunt ontspannen.



Marmaris beschikt over alle facetten voor een heerlijke zonvakantie. Het stadje heeft heerlijke restaurants, een levendig centrum, een prachtig strand en een fijn klimaat. Zeer geschikt dus om tot rust te komen. Maar ook als u liever een bar of club bezoekt is Marmaris een absolute aanrader, want het beschikt over 2 uitgaansgebieden namelijk Bar Street en Long Beach. Vanuit Marmaris kunt u tevens diverse excursies ondernemen, zoals duiktochten of een excursie naar Pamukkale en Efeze. U hoeft zich dus geen moment te vervelen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design