Toon filters
Sluit filters

Limak Lara

Nederland, Turkse Rivièra, Lara

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€388,-
Bekijk Aanbod

Informatie Limak Lara


Zonvakantie Turkije - Limak Lara *****


Dit ruime resort ligt aan de Turkse Rivièra, in het kleine, gezellige Lara. Door de locatie is Limak Lara het ideale resort om heerlijk tot rust te komen. Boek snel uw strandvakantie Turkije naar het 5-sterren Limak Lara Resort!



Het Limak Lara Resort beschikt over alle faciliteiten die u wenst tijdens een zonvakantie in Turkije. Kom heerlijk tot rust aan het privé-strand, één van de vele zwembaden of in het wellnessgedeelte van het hotel. Verder beschikt het hotel over een fitnessruimte en zijn er volop sport- en spelactiviteiten om u te vermaken tijdens het verblijf. Ook voor jonge gasten worden er activiteiten georganiseerd door het animatieteam, zodat ook zij zich geen moment zullen vervelen! Door de ruime keuze aan eetgelegenheden en bars binnen het resort en de uitgebreide All Inclusive formule, zal het u ook op dit gebied aan niets ontbreken!



Het resort is gelegen op ca. 25 km van het centrum van Antalya, zodat u deze gezellige badplaats een bezoekje kunt brengen tijdens uw zonvakantie. Zo kunt u in Antalya een dagje winkelen of genieten van een drankje op één van de vele terrasjes in het centrum. In de omgeving vindt u ook diverse prachtige bezienswaardigheden, zoals de 'Ruïnes van Perge', de Düdenwatervallen, Pamukkale en het Karaalioglu Park!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design