Toon filters
Sluit filters

Kunuku Aqua Resort

Nederland, CuraƧao, Banda Abou

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€639,-
Bekijk Aanbod

Informatie Kunuku Aqua Resort


Zonvakantie Curaçao - Kunuku Aqua Resort ****


Ontdek het tropische Curaçao vanuit het 4-sterren Kunuku Aqua Resort! Dit prachtig resort biedt tal van mogelijkheden voor een perfecte zonvakantie met familie of vrienden. Geniet van een comfortabel verblijf in de ruime appartementen of in de vanaf december 2015 beschikbare splinternieuwe kamers in het nieuw gebouwde hotelgedeelte. De kinderen zullen zich uitstekend vermaken dankzij de vele kinderfaciliteiten.



Uw zonvakantie is inclusief vliegreis, transfers en Nederlandssprekende hostess ter plaatse, natuurlijk tegen de scherpste prijzen! Bij uw vliegreis is tevens uw ruimbagage inbegrepen.



Het Kunuku Aqua Resort is ruim opgezet met een tropische tuin vol weelderige flora en fauna. Vanaf december 2015 heeft u naast de ruime en comfortabele 4-kamer appartementen ook de keuze uit de nieuwste 2-persoonskamers en familiekamers waar u op basis van All Inclusive verblijft. In het restaurant kunt u terecht voor smakelijke gerechten en in Kunuku's Hut worden cocktails en snacks geserveerd. De zwembaden, waarvan 2 met waterglijbanen, speeltuintjes en de loopfietsjes en stepjes maken dat de kinderen zich hier uitstekend zullen vermaken.



Geniet van de Caribische zonnestralen op de hagelwitte stranden van Porto Marie, Daaiboot of Cas Abao en ontdek al snorkelend of duikend de schitterende, kleurrijke onderwaterwereld. Op ca. 10 km afstand van het resort ligt het historische centrum van Willemstad, bekend van de handelskade met haar typische gekleurde gevels en de pontjesbrug. U kunt ook voordelig het excursiepakket bijboeken en zo alle hoogtepunten van het eiland ontdekken.



Optioneel bij te boeken


Om uw vakantie naar Curaçao nog completer te maken, bieden wij diverse zeer voordelig geprijsde extra’s aan! Maak uw vliegreis extra comfortabel met een upgrade naar Business Class naar en van Curaçao (zie tabblad KLM voor meer informatie). Ook bieden wij een voordelig excursiepakket waarbij u kennis maakt met de highlights van het eiland, het historische hart van Willemstad en het eiland Klein Curaçao. Het excursiepakket bestaat uit 3 excursies maar u betaalt slechts voor 2 excursies (zie tabblad excursiepakket voor meer informatie)!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design