Toon filters
Sluit filters

Star Beach Village

Nederland, Kreta, Chersonissos

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€564,-
Bekijk Aanbod

Informatie Star Beach Village


Zonvakantie Kreta - Star Beach Village****


Ontdek de Griekse gastvrijheid en boek nu uw zonvakantie naar het heerlijke Griekse eiland Kreta. Een ideale bestemming voor zowel jong als oud. U verblijft in het 4-sterren Star Beach Village o.b.v. All Inclusive. Het hotel ligt bij de haven van de populaire badplaats Chersonissos en direct aan zee, waardoor u een spectaculair uitzicht heeft. Verder zijn er diverse faciliteiten en georganiseerde activiteiten waardoor u op en top van uw zonvakantie op Kreta kunt genieten! 



Star Beach Village heeft een perfecte ligging, direct aan zee en bij de haven van Chersonissos. Er heerst een prettige sfeer in het hotel en daarbij zijn er diverse faciliteiten waar u gemakkelijk gebruik van kunt maken. Zo heeft het hotel diverse eet- en drinkgelegenheden en is er een groot zwembad met apart kinderbad. Rondom het zwembad en op het strand kunt u tevens gratis gebruik maken van de ligbedden en parasols. Als klap op de vuurpijl heeft u gratis toegang tot het Star Beach Waterpark! Geniet van de waterpret in een van de 8 zwembaden, de Lazy River of ga van een van de diverse glijbanen! Daarnaast is er dagelijks vertier tijdens de georganiseerde shows en spellen van het animatieteam. Verder is er voor de kinderen een miniclub en kunt u in het gehele hotel gratis WiFi gebruiken.



Chersonissos is een populaire en levendige badplaats op het Griekse eiland Kreta  Geniet van zon, zee en strand of trek er op uit en ontdek het eiland. Bezoek bijvoorbeeld het Minoïsche paleis van Knossos of de badplaats Aghios Nikolaos. Kortom, een perfecte bestemmingen met alle ingrediënten voor een geslaagde zonvakantie Kreta!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design