Toon filters
Sluit filters

Vasia Hotels Zephyros Beach Boutique

Nederland, Kreta, Stalis

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€449,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vasia Hotels Zephyros Beach Boutique


Zonvakantie Kreta - Vasia Hotels Zephyros Beach Boutique


Geniet van een heerlijke zonvakantie op een van de grootste en bekendste eilanden van Griekenland, Kreta. U verblijft in het kleinschalige 5-sterren Vasia Hotels Zephyros Beach Boutique, direct aan het strand en gelegen in het charmante Stalis. Met verblijf o.b.v. All Inclusive en vele faciliteiten zal het u aan niets ontbreken tijdens deze zonvakantie. Ontdek het eiland met zijn Griekse cultuur, de diverse landschappen en natuurlijk de Griekse gastvrijheid! 



Vasia Hotels Zephyros Beach Boutique, direct aan het zandstrand en bij het charmante Stalis, is een kleinschalig hotel waardoor u de Griekse gastvrijheid letterlijk kunt beleven. Voor een hapje en drankje bent u welkom bij het buffetrestaurant, het à-la-carte restaurant of in een van de twee bars. In de tuin vindt u een heerlijk zwembad met apart kinderbad en rondom is een zonneterras waar u gebruik kunt maken van ligbedden en parasols. Tevens zijn er ook op het strand ligbedden en parasols ter beschikking. Vervelen doet u zich er zeker niet, zwel overdag als 's avonds wordt er voor een animatieprogramma gezorgd. Voor de kinderen is er een miniclub. 



Kreta is een veelzijdige bestemming voor jong en oud. U vindt er mooie zandstranden, authentieke dorpjes, gezellige badplaatsen en tal van mogelijkheden op gebied van eten- en drinken, uitgaan, activiteiten en nog veel meer. Kortom, een ideale bestemming voor een prachtige zonvakantie!



 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design