Toon filters
Sluit filters

Blue Sea Lagos de Cesar

Nederland, Tenerife, Puerto de Santiago

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€647,-
Bekijk Aanbod

Informatie Blue Sea Lagos de Cesar


Zonvakantie Tenerife - Blue Sea Lagos de Cesar ****


Geniet nu van een ontspannen zonvakantie op Tenerife en verblijf in het 4-sterren Blue Sea Lagos de Cesar! Het hotel ligt op een geweldige locatie middenin het gezellige en kleinschalige centrum van Puerto de Santiago, vlakbij het strand en de befaamde rotsformaties van Los Gigantes. Bovendien verblijft u hier o.b.v. All Inclusive!



Niet voor niets is Tenerife één van de populairste eilanden van de Canarische Eilanden. Dit zonnige eiland heeft namelijk alles om u een heerlijk verblijf te bezorgen. Naast vele gezellige badplaatsen en prachtige zandstranden, biedt Tenerife namelijk ook interessante bezienswaardigheden en een schitterende natuur. Zo vindt u in de nabije omgeving de befaamde rotsformaties van Los Gigantes en op ca. 45 minuten rijden van het hotel treft u het Nationaal Park El Teide, vernoemd naar de imposante vulkaan.   



Het Blue Sea Lagos de Cesar ligt middenin het gezellige centrum van de geliefde badplaats Puerto de Santiago die de rust en kleinschaligheid heeft weten te behouden. U vindt diverse restaurants, bars en winkeltjes op loopafstand van het hotel. Ook het zwarte lavastrand is slechts 400 meter van het hotel verwijderd. Het hotel beschikt o.a. over een restaurant, een zwembad, een zonneterras met fantastisch uitzicht op zee, een fitnessruimte, een miniclub en een animatieprogramma voor jong en oud. Kortom, Blue Sea Lagos de Cesar heeft alles in huis voor een heerlijke zonvakantie op Tenerife! 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design