Toon filters
Sluit filters

Bijilo Beach

Nederland, West-Gambia, Bijilo

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€617,-
Bekijk Aanbod

Informatie Bijilo Beach


Zonvakantie Gambia - Bijilo Beach ***


Op zoek naar een voordelige zonvakantie naar Gambia? Dan is deze zonvakantie naar Bijilo met verblijf in Bijilo Beach de ideale vakantie voor u! Het gezellige en kleinschalige Bijilo Beach wordt geroemd om zijn perfecte ligging, direct aan het strand en op korte loopafstand van het Bijilo Park. Bijilo Beach beschikt over alle faciliteiten om u een ontspannen zonvakantie te bieden!



Bijilo Beach is gelegen in een weelderige tuin en biedt direct toegang tot het strand. In de restaurants van het hotel kunt u terecht voor een heerlijke maaltijd of snack. Verder beschikt het hotel over o.a. een zwembad met apart kinderbad en een poolbar, waar u kunt genieten van een verfrissend drankje. 



Vanuit Bijilo Beach loopt u zó het strand op en bent u bovendien binnen ca. 5 min. lopen bij het Bijilo Park. In het Bijilo Park kunt u zowel bijzondere dieren als planten spotten. Zo vindt u er veel verschillende soorten apen, vogels en hagedissen. Breng ook zeker een bezoek aan de hoofdstad Banjul waar u bijvoorbeeld de Arch 22 kunt bezichtigen. Deze stadspoort is met 35m hoogte tevens het hoogste bouwwerk van Gambia. Wandel over de Albert Market, een levendige markt waar u lokaal ambachtswerk kunt zien. Tevens is het Nationaal Museum een bezoek waard, waar op een boeiende manier meer over het land te weten komt. Vanaf het hotel kunt u eenvoudig een bezoek brengen aan Kololi. In Kololi vindt u diverse bars, restaurantjes en een casino. Kortom, een gezellig stadje om een avond door te brengen!



 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design