Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Porto Do Mos, Lagos (Pta024)

Portugal, Algarve, Porto Do Mos, Lagos

  • Happy Home
Al vanaf:
€228,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Porto Do Mos, Lagos (Pta024)

De Algarve, met de plaats Lagos, is een prachtige stek waar vakantiepark Porto do Mos u alle faciliteiten biedt om van een zonovergoten vakantie te genieten. Uw appartement, op de 1e verdieping, kijkt uit over het fraai vormgegeven gezamenlijke zwembad.


De inrichting van het appartement is modern, met comfortabele banken en een ruime, goed ingerichte keuken. U beschikt over maar liefst 2 balkons waarvan er één bereikbaar is via de grote slaapkamer.


Op loopafstand vindt u één van de mooiste stranden van de Algarve met uitzicht op machtige oker gekleurde kliffen en een verkoelende strak blauwe zee. Hier vindt u ook een restaurant om culinair te genieten.

Zit uw keuze niet op de menukaart? Bezoekt u dan de bijna tegen het park aan gelegen historisch zeer rijke plaats Lagos. Hier zijn vele restaurantjes en terrassen om uitgebreid te genieten van de lokale dranken en lekkernijen. Lagos organiseert zomers veel activiteiten die ook geschikt zijn voor kinderen. Laat u verrassen door de rijke historie van ontdekkingsreizigers die deze plaats uitademt. Fort Ponta da Bandeira, welke al eeuwen de haven bewaakt, is zeker de moeite waard om te bezichtigen net als de stadsmuur die de plaats Lagos omsluit.


Bezoek het strand van Lagos of het op loopafstand van uw appartement gelegen schitterende strand van vakantiepark Porto do Mos. Blauwe zee, spannende kliffen en een sprankelend strand met verkoelend water. Vakantiepark Porto do Mos is de start van een heerlijke vakantie.

Populair in Portugal

Ontwikkeld door Luv Design