Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Estoril (Ptl001)

Portugal, Lissabon, Estoril

  • Happy Home
Al vanaf:
€143,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Estoril (Ptl001)

In het centrum van Estoril, niet ver van Lissabon, ligt het appartementencomplex waarin uw appartement zich bevindt. Het appartement heeft een ruim opgezette, lichte woonkamer, die toegang geeft tot uw balkon. Het is voorzien van alle gemakken zoals een ruime, separate keuken. De gezamenlijke tuin met zwembad biedt u de mogelijkheid een verfrissende duik te nemen.


Estoril biedt vele activiteiten. Jaarlijks worden er internationale tennistoernooien georganiseerd. Op loopafstand van uw appartement vindt u de uitgestrekte stranden met een betoverend uitzicht over de baai waaraan Estoril ligt. De kustlijn heeft de aanblik van het overbekende Côte d'Azur en mag terecht de Portugese Rivièra genoemd worden. Ook het grootste casino van Europa bevindt zich niet ver bij uw appartement vandaan in Estoril.


De regio van Estoril kent een zacht klimaat, waardoor u alle gelegenheid heeft om activiteiten te ondernemen. Geniet in één van de vele restaurants met verse vis in een gezellige ambiance of bekijk de talrijke villa?s, tuinen en paleizen die Estoril sieren. Ook het culturele Lissabon, de hoofdstad van Portugal, is zeker een bezoek waard.


Een actieve of relaxte strandvakantie, Estoril heeft alle kwaliteiten om u te laten genieten.

Populair in Portugal

Ontwikkeld door Luv Design