Toon filters
Sluit filters

Villa Pardais

Portugal, Algarve, Almancil

  • Happy Home
Al vanaf:
€566,-
Bekijk Aanbod

Informatie Villa Pardais

Ruime villa met een zeer verzorgd en kleurrijk interieur, even buiten het dorpje Almancil, op ca. 13 km van Faro. Hier beleeft u echt een heerlijke vakantie in alle comfort. Een prachtige omheinde en gemeubileerde tuin heeft veel privacy.


Vanaf het iets verhoogde terras heeft u uitzicht op zee. Het zwembad kan tegen een vergoeding ter plaatse verwarmd worden. De 4e slaapkamer met aansluitende badkamer is buitenom bereikbaar.



Almancil is geliefd om zijn luxe en rust en wordt vaak bezocht door toeristen die wat meer te besteden hebben. De kuststrook waar Almancil aan ligt, is het natuurreservaat Ria Formosa. Deze kuststrook is het grootste stuk beschermde kust ter wereld en dat is dan ook te zien aan de flora en fauna die hier uitbundig kan leven en groeien.


Architectonische schoonheid is te vinden in Farao met zijn Romeinse stadsmuren, vele cafeetjes, restaurants en niet te vergeten de schitterende stranden. In deze regio liggen ook de mooiste golfbanen van Europa en het overbekende strand van Praia de Garrão.

Populair in Portugal

Ontwikkeld door Luv Design