Toon filters
Sluit filters

Vista Dos Pinheiros

Portugal, Algarve, Algoz

  • Happy Home
Al vanaf:
€628,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vista Dos Pinheiros

Groots, traditioneel, privacy, rust en een adembenemend uitzicht over de weidse Algarve. Deze riante villa op 7500 m2 met privé zwembad is werkelijk een plaatje om te zien.



Hoger gelegen tegen de helling met een zwembad op niveau, voorzien van 6 slaapkamers en alle comfort zoals bijvoorbeeld internet, open haard, barbecue en afwasmachine. Overdekt of bij het zwembad lekker in de zon, deze woning laat u echt optimaal van het weer en uw vakantie genieten.



Aan de kust, op slecht enkele kilometers, ligt het plaatsje Armação de Pêra. Dit vissersplaatsje heeft een zomerse boulevard die u toegang geeft tot de bekende prachtige witte stranden. Natuurlijk heeft dit kust plaatsje een keur aan restaurantjes en terrasjes om de lokale lekkernijen te proeven. Vanuit dit vissersplaatsje kunt u ook een boottrip maken naar kaap Carvoeiro, die u langs ruw gevormde kliffen voert waarin door zeewater erosie de 18 mooiste grotten van de Algarve zijn ontstaan.



Na dit prachtige natuurschoon is het zalig terugkeren in uw villa, waar u voldaan een verfrissende duik kunt nemen en op uw terras heerlijk voldaan nageniet van dit heerlijke land.

Populair in Portugal

Ontwikkeld door Luv Design