Toon filters
Sluit filters

Alfarrobeiras

Portugal, Algarve, Vilamoura

  • Happy Home
Al vanaf:
€159,-
Bekijk Aanbod

Informatie Alfarrobeiras

Appartement Alfarrobeiras heeft alle ruimte en comfort, zijn 3 verdiepingen laten u bij iedere laag weer een andere kant van dit ruime appartement zien. Door de unieke bouw beschikt u over drie terrassen waarvan er twee hoger gelegen zijn. In de prachtig onderhouden tuin kunt u heerlijk zwemmen in het gezamenlijke zwembad of genieten van de zon. Op aanvraag ter plaatse is airconditioning beschikbaar.


De omgeving sprankelt van de mogelijkheden. Op enkele minuten van uw appartement vindt u 6 golfbanen en een afgesloten trimbaan om de conditie op peil te houden met hardlopen of fietsen. Vlakbij dit appartement is ook een tennisbaan en fitnesscentrum te vinden. Houdt u van sporten, dan hebt u met dit appartement beschutting en privacy terwijl u het centrum van de stad, sportfaciliteiten en alle uitgaansmogelijkheden direct binnen handbereik hebt.


In de badplaats Vilamoura vindt u leuke restaurantjes en terrasjes om alle heerlijkheden van de lokale cuisine te beleven. De haven en de diverse stranden zijn binnen enkele minuten te bereiken. Voldaan kunt u weer in de privacy van uw appartement uitrusten van een actieve en nieuwe energie gevende dag.

Populair in Portugal

Ontwikkeld door Luv Design