Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Selva (Eml084)

Spanje, Mallorca, Selva

  • Happy Home
Al vanaf:
€310,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Selva (Eml084)

Op de vlakte net voor het kleine plaatsje Selva staat dit gezellige kleine vakantiehuis Can Maria de Lluc. Het natuurschoon spreekt hier tot de verbeelding en de omgeving biedt uitstekende mogelijkheden voor wandelaars en sportieve fietsers. Het huis ligt op het landgoed van een zeer gastvrije Mallorquinse familie, zij wonen zelf in het hoofdhuis en verhuren hieromheen 1 appartement(Can Jose) en 2 huizen (Can Antonia en Can Maria de Lluc). Deze kunnen uiteraard samen gehuurd worden.
Vakantiehuis Can Maria de Lluc, heeft 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed, 1 slaapkamer met twee 1-persoonsbedden,een woonkamer met slaapbank, een badkamer en open keuken. Het huis heeft twee terrassen, een terras voor het huis en een dakterras. Het dakterras biedt een adembenemend uitzicht. Ook kunnen huurders gebruik maken van een gezamenlijk zwembad, deze wordt alleen gedeeld met de gasten van appartement Can Jose.
Gelegen 35 km ten noordoosten van Palma de Mallorca, de bergen op een steenworpafstand en het strand op 25 minuten rijden, in vakantiehuis Can Maria de Lluc kunt u genieten van een heerlijke afwisselende vakantie.

Populair in Spanje

Ontwikkeld door Luv Design