Toon filters
Sluit filters

Vakantiewoning Salares 4P

Spanje, Costa del Sol, Salares

  • Happy Home
Al vanaf:
€500,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiewoning Salares 4P

Casa Salares 4p is een vakantiehuis voor 2 tot 6 personen. De prijzen bij dit aanbod zijn voor bij een gebruik van 4 personen. Indien u het huis voor 4 personen huurt wordt 1 kamer gesloten en niet verhuurd. Casa Salares ligt in het gelijknamige dorp Salares. Een heel rustig en typisch wit Andalusisch dorp, ver van het drukke tourisme in Andalusia
Door zijn ligging is dit huis een perfect startpunt voor wandelingen of avontuurlijke fietstochten door het Andalusische landschap. Op de wat minder sportieve dagen kunt u vanuit Solares ook makkelijk andere historische dorpjes ontdekken en van de culturele en culinaire hoogtepunten in deze prachtige regio genieten.
Het huis is recentelijk geheel verbouwd en de eigenaar heeft met gevoel voor warmte en kwaliteit het huis ingericht. De benedenverdieping bestaat uit een entree, ruime woonkamer, keuken en patio met jacuzzi. De jacuzzi is van mei tot en met september vrij te gebruiken. In de andere maanden geldt een meerprijs van 100 euro per week indien u van de jacuzzi gebruik wilt maken. Op de eerste verdieping vindt u twee tweepersoonskamers met eigen badkamer. Op de tweede verdieping vindt u de derde tweepersoonskamer ook met eigen badkamer.
Casa Salares, een luxe vakantiehuis midden in het pittoreske binnenland van Andalusia.

Populair in Spanje

Ontwikkeld door Luv Design