Toon filters
Sluit filters

Casita Cancelita

Spanje, La Palma, Los Llanos de Aridane

  • Eliza was here
Al vanaf:
€399,-
Bekijk Aanbod

Informatie Casita Cancelita

?De zon die in de zee zakt. Een palmboom die wuift in de wind. Een wonderschoon uitzicht op zee.? Dat was mijn antwoord toen mijn goede vriend Juan me vroeg wat het leven mooi maakt. We reden over de steile weggetjes die La Palma rijk is. ?En oja?, lachte ik, ?het zijn vooral de kleine dingen die het doen.? Juan vroeg me om te keren. Richting een Canarische finca in de bergen, voorzien van alle dingen die het leven wonderschoon maken.

De zon schijnt avondrood en eigenaresse Christina en ik staan lachend bij de amandelboom. Of ik wel eens een amandel heb geplukt, gepeld en geproefd? Ik schud mijn hoofd en direct gaat Christina op zoek. Om ons heen liggen de negen casa?s van La Cancelita rustig verspreid over het terrein. Met appartementen, een groot gezamenlijk zwembad met zee- en valleizicht en een vrijstaande bungalow met privézwembad. Allemaal gebouwd met natuurlijke materialen, ingericht in de stijl van het eiland. ?Een huis met humor,? had ik tegen de altijd vrolijke Christina gezegd toen ik zag hoe de koker de slaapkamer natuurlijk verlichte. En ook de ludieke pooldouche met rozenboog en voetknop deed me glimlachen.

En dan geeft Christina me een amandel. Ik pel, ik proef, ik lach. De zon zakt langzaam in de zee. ?Hou je van melk?? Christina kijkt me lachend aan. Ik knik verbaasd. ?Ik heb namelijk een weg vol.?

Een paar uur later zou ik neerstrijken op een bedje bij het zwembad. Christina zou me een koel drankje brengen. En ik zou de Melkweg aanschouwen, zoals ik hem nog nooit eerder zag. Ik zou een ster zien vallen en niets wensen. Want ik heb alles al. Alles wat het leven mooi maakt. Oftewel: Casita Cancelita. 

Populair in Spanje

Ontwikkeld door Luv Design