Toon filters
Sluit filters

Fornalutx Petit Hotel

Spanje, Mallorca, Fornalutx

  • Eliza was here
Al vanaf:
€625,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fornalutx Petit Hotel

Wat nou als elke dag voelt alsof je op vakantie bent? Voor geluksvogels bestaat het. En soms mag je daar even van meegenieten. Zoals bij het Fornalutx Petit Hotel.

Het begint al als je aankomt in het mooie middeleeuws dorpje Fornalutx in de Serra de Tramuntana bergen. Het is er autovrij dus langzaam loop je over de keien, langs eeuwenoude huisjes met bloempotten en vind je in één van die straatjes het voormalige klooster dat nu als Fornalutx Petit Hotel al vele prijzen won. Daar staan eigenaren André en Betsy je op te wachten. Meteen kruipen alle laatste restjes stress uit je lijf en zweef je rond in dit paradijsje. Te beginnen in de weelderige tuinen, de boomgaarden en het zwembad dat net iets hoger gelegen de mooiste vergezichten geeft. Je ziet de sauna en het terras waar je ?s ochtends van een vers ontbijt geniet. En dan mag je kijken waar je deze week gaat slapen. Uit één van de charmante kamers kies je die met uitzicht op het dorp. Zicht op de bergen kan ook, maar die prijken buiten ook overal. De kamers zijn stijlvol met lichte kleuren en eeuwenoude details zoals de houten plafonds en lijken dat nu kerkraampjes? De bloemblaadjes geuren op het bed en de grote handdoek voor het zwembad ligt al klaar.

Bij de bar drink je een wijntje met André en Betsy en dan hoor je: ?We hebben de hele wereld over gezeild. Uiteindelijk kwamen we op deze mooie plek en zijn nooit meer vertrokken. Wij willen onze gasten echt dat vakantiegevoel geven dat wij hier elke dag voelen.? Ik glimlach, want daar geniet ik deze week lekker van mee. Wat een geluksvogel!

Populair in Spanje

Ontwikkeld door Luv Design