Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Miami Platja (Edo327)

Spanje, Costa Dorada, Miami Platja

  • Happy Home
Al vanaf:
€527,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Miami Platja (Edo327)

Dit vrije tweezijdige vakantiewoning-vakantiehuis is ideaal voor famillies met kinderen en bevindt zich in een rustig gebied van Miami Playa, ongeveer 50m van het zandstrand vandaan. Het appartement beschikt over een heerlijk zonneterras met grill, vanaf daar heeft u een mooi uitzicht over de Middellandse zee. In het hart van de Costa Dorada is het de meeste tijd van het jaar warm en kunt u van een aangename temperatuur genieten. Vanaf hier is het niet ver naar het pretpark Port Aventura en het waterpark, Aquopolis Costa Dorada" en ,Costa Caribe Aquatic Park". In minder dan 100m vanaf het huis loopt een regionaal treinspoor.

Vanaf hier is het niet ver naar Port Aventura, een van de belangrijkste vrijetijdsparken van Europa met verschillende attracties zoals spectaculaire achtbaan Dragon Khan, Furius Baco en Shambhala. En vanaf 2017 met de nieuwe Ferarri Land. In de regio zijn er ook meerdere waterparken, zoals Aquopolis Coasta Dorada in La Pineda en Costa Caribe Aquatic Park dat behoort tot Port Aventura.

De Costa Dorada (" Goude kust") is de kustregio van de Spaanse Middellandsezee, die zuidelijk ligt ten opzichte van Barcelona en Tarragona. Vanwege de goede infrastructuur in de regio, kunt u snel de 2 luchthavens in zowel Barcelona als Reus bereiken. Bezoek ook de fijne zandstranden, de verborgen natuur, het kristalheldere water waar u in kan zwemmen en waar veel watersporten zoals bijvoorbeeld: waterskien, snorkelen, kajakken, duiken, parasail en windsurfen mogelijk zijn. Ook vissen is hier mogelijk op deze prachtige locatie. Veel plaatsen zijn vissersdorpen met veel culinaire mogelijkheden. Ook staat de Costa Dorada bekend om zijn eerste klas wijnproductie.

Maak ook gebruik van de exclusieve aanbieding "Rent a Chefkok" voor iedereen die tijdens zijn vakantie graag actief wil deelnemen aan een kook-workshop en die begeleid en geadviseerd willen worden bij het kopen van ingrediƫnten op de lokale markten. Zelf kunt u de Chef verrassen met geweldige gerechten. Geniet van de gezellig sfeer. De prijs is op aanvraag.

Populair in Spanje

Ontwikkeld door Luv Design