Toon filters
Sluit filters
Aruba

Aruba: Eén gelukkig eiland 

 

Als één van de Nederlandse Benedenwindse eilanden, is Aruba een geweldige keuze voor vakantie. Gelegen in de Caribische Zee op 20 km afstand van Venezuela, mag u op dit eiland naast Arubaanse, ook Venezuelaanse cultuur meemaken. Met een gemiddelde temperatuur van 27 °C, is er geen enkele maand in het jaar, dat de mogelijkheid mist om een zonnige, goedkope vakantie te houden op Aruba. Natuurlijk, valt er op dit “one happy island” voldoende te doen:

 

Het Nationaal Park Arikok

Bijna 20 procent van het eiland bestaat uit het Nationaal Park Arikok, het enige nationale park van Aruba met een weelderige flora en fauna, historische elementen en een levendige cultuur. De grotten in het park bevatten petrogliefen die er achter zijn gelaten door de Caiqueto indianen, het oorspronkelijke volk van Aruba. Het entree is niet meer dan 10 dollar, dit maakt het voor natuur liefhebbende bezoekers van Aruba een goedkope vakantie maakt.

 

Jamanota

Voor de liefhebber van adrenaline en fervente klimmer biedt Aruba de Jamanota, het hoogste punt van het eiland. Aangezien het zich binnen het Nationaal Park Arikok bevind, is het niet moeilijk te bereiken. Ook op de berg zal u sporen vinden van de rijke geschiedenis van Aruba. 

 

Antilla

Tijdens de Tweede Wereldoorlog zonk een enorm schip net voor de kust van Aruba. Vanwege de duikmogelijkheden, kunt u dit grootste wrak ter wereld zien. De Antilla is inmiddels meer dan 70 jaar gezonken, echter is het bezoeken van dit monumentaal stuk Aruba, voor iedere bezoeker vernieuwend. Mocht de natuur minder belangrijk voor u zijn dan zon, zee en strand dan is Aruba ook uw paradijs.

 

De bevolking kan meerdere talen spreken, drank en voedsel is er zeer betaalbaar en het warme zeewater is geschikt voor jong en oud. Dankzij de populariteit hoeft er niet veel uit de kast gehaald te worden om een reis naar Aruba te bekostigen. Voor deze combinatie van blauwe zee en vrolijkheid, is het alleen logisch om goedkoop op vakantie te gaan naar Aruba.

Vakantie Aruba

62

Reizen gevonden, 1 - 7
Sorteren op:
Ontwikkeld door Luv Design