Toon filters
Sluit filters

Europa

Europa, ook wel het 'schiereiland' ten noorden van Afrika en Azié in het verre oosten. Met circa 728 miljoen inwoners. Europa is gezegend met een veel berggebieden, zoals de Pyreneeén, de Alpen, de Karpaten, het Balkangebergte en Mont Blanc als hoogste berg in de Alpen. De voorvaders van "Het Westen" afkomstig uit Noord-Europa, West-Europa, Zuid-Europa, Midden-Europa, Zuidoost-Europa en Oost-Europa vormen nu voor een groot gedeelte de Europese Unie.

Afrika

Afrika, ook wel de op één na grootste werelddeel op aarde. Opgedeeld in 54 landen met ieder een rijke historie en een overweldigende natuur. De diversiteit in Afrika is te merken aan de duizenden culturen, talen en stammen die het gezicht vormen van dit ruwe diamant ten zuiden van Europa. Afrika is gezegend met sub tropische savannen, tropische regenwouden en een wildleven voor de echte survival liefhebbers. Beleef de ongerepte schoonheid van Afrika.

Noord Amerika

Noord-Amerika, de huisvesting van de Verenigde Staten, Canada & Alaska. De Big Apple, New York, Los Angelos, Miami, Hollywood en ga zo maar door. Je kent het wel van de televisie. Voor degene die de stap wil maken naar The States kan zijn borst nat maken voor onvergetelijke ervaring. Noord-Amerika heeft voor ieder wat wils met een langgerekte kustlijn en langs de kust met een tropisch klimaat in de regenwouden en savanne.

Zuid Amerika

Zuid-Amerika, ook wel bekend als het Latijns Amerika. Op Guyana, Frans Guyana en Suriname na die niet behoren tot het Spaans en Portugees sprekende werelddeel. Zuid Amerika grenst aan het Caraïbische zee, Grote en Atlantische zee. Dit werelddeel ligt in een tropisch en warme klimaatzone. De survival liefhebbers kunnen zich uitleven in een tropische regenwoud bij de eeuwen oude inheemsen of zichzelf uitdagen op de Andesgebergte te beklimmen langs de westelijke kust van Zuid Amerika, uitleven op de mooie lange stranden die Brazilië te bieden heeft en uiteraard nog veel meer.

Azië

Azië mag zich het grootste werelddeel noemen op moeder aarde. Met een bevolking van circa 3,97 miljard inwoners, ook wel 61% van de totale wereldbevolking (6,5 miljard). Met Europa en Afrika in het westen, 46 onafhankelijke landen, ongerepte natuur en rijke cultuur met een opmerkelijke geografische verdeling. Azië is namelijk opgedeeld in subregio's; Noord- Azië, Centraal Azië, Oost Azië, Zuid-Azië, Zuidoost-Azië.

Ontwikkeld door Luv Design