Toon filters
Sluit filters

La Tour de Dieupart

België, Ardennen, Luik, Aywaille

  • Belvilla
Al vanaf:
€643,-
Bekijk Aanbod

Informatie La Tour de Dieupart

Dit prachtige 16e-eeuwse kasteel is gelegen aan de rivier de Amblève, midden in de natuur, maar toch vlakbij het centrum van Aywaille (500 m). Het kasteel is volledig gerenoveerd en onderverdeeld in zeven appartementen, ieder met hun eigen charme. Achter het kasteel is een kleine camping gelegen. U zult hier echter geen last van ondervinden.

Uw appartement is gelegen in de toren, die tegen het kasteel is gelegen. Op de begane grond heeft u de beschikking over een hal met toilet, open keuken en een woon/eetkamer. Op de eerste etage vindt u een slaapkamer, badkamer en toilet. Op de tweede etage een slaapkamer, badkamer en toilet en op de derde etage eveneens een slaapkamer. Het is mogelijk om één of twee bijzetbedden te plaatsen tegen een toeslag. Het terras deelt u met de andere gasten.

In de omgeving van het kasteel is genoeg te doen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de grotten van Remouchamps. Ook bevinden er zich diverse wandel- en fietsroutes in de directe omgeving. Dit geeft u meteen de mogelijkheid om eens écht te genieten van de rust en van de prachtige natuur die de omgeving te bieden heeft.

De rivier de Amblève heeft ook iets bijzonders te bieden: de watervallen van Coo die, met een hoogte van 15 meter, worden beschouwd als een van de hoogste watervallen van België. Bent u met de kinderen op vakantie? Maak dan van de gelegenheid gebruik en breng een bezoekje aan het attractiepark Plopsa Coo, dat direct gelegen is aan deze prachtige watervallen.




Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design