Toon filters
Sluit filters

Nénuphar

België, Ardennen, Libin

  • Happy Home
Al vanaf:
€2.524,-
Bekijk Aanbod

Informatie Nénuphar

50 Km ten zuiden van Dinant en 14 km van St Hubert ligt vakantiehuis Nenufar. Het vakantiehuis ligt in het plaatsje Libin op een privédomein van 5 hectare met vijvers, een riviertje en weiden.



In de grote tuin vindt u een privé zwembad en een buitenjacuzzi, beide zijn geopend van half mei tot half september. De jacuzzi is 2 uur per dag gratis toegankelijk. Het hoofdgebouw is voorzien van een Finse sauna, infraroodsauna, hammam, fitnessruimte met professionele toestellen, een recreatiezaal met biljart, tafelvoetbal en rustruimte. In een apart gebouw, aan de andere zijde van de vijver op ca. 50 meter van het hoofdgebouw, zijn er 5 slaapkamers en 5 badkamers.



Vanaf het vakantiehuis kunt u dagtrips maken naar Dinant, de abdij van Leffe en de rots van Bayard. Ook kunt u in de uitgestrekte bossen naast het vakantiehuis heerlijke wandelingen maken.


Het vakantiehuis wordt bij voorkeur verhuurd aan families en niet aan groepen van onder de 30 jaar. Niet-familiale groepen kunnen worden aanvaard, mits toestemming van de eigenaar en eventuele verdubbeling van de waarborg.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design