Toon filters
Sluit filters

Residentie Royal Ascot Ref 8

Belgiƫ, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€256,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residentie Royal Ascot Ref 8

Dit is een zeer prettig ingerichte studio aan de kust van Oostende. U zit pal aan de boulevard en op loopafstand van het strand en de Noordzee. Het balkon levert een prachtig uitzicht over het zandstrand en de golvende zee. Uw studio heeft geen aparte slaapkamer en ligt op de dertiende verdieping. Er is een lift om uw studio te bereiken. Parkeert u de auto op straat, houdt u dan rekening met parkeerkosten.


In de directe omgeving, op loopafstand van uw studio, vindt u terrasjes, winkels en viskraampjes voor overheerlijke verse visspecialiteiten. Ook is in de buurt fietsverhuur mogelijk. Eventueel is er voor uw studio een kinderbed of kinderstoel op aanvraag beschikbaar.


In de regio van Oostende vindt u diverse kustplaatsen die u kunt bezoeken, Knokke-Heist, Blankenberge en het zuidelijker gelegen Nieuwpoort en Duinkerke.

Weg van de kust, landinwaarts, kunt u een bezoek brengen aan de historisch en cultureel aantrekkelijke steden Kortrijk, Gent of Brugge. In Bredene, dat tegen Oostende aanligt, wordt ieder jaar in augustus het zeer populaire Afro Caribbean Festival georganiseerd.

Populair in Belgiƫ

Ontwikkeld door Luv Design