Toon filters
Sluit filters

Residentie Beau Séjour Ref.111

België, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€559,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residentie Beau Séjour Ref.111

In de bruisende badplaats Oostende ligt dit stijlvolle appartement aan zee. Uw appartement bevindt zich op de 3e etage, waardoor u een prachtig uitzicht heeft op strand en zee. Het appartement is bereikbaar met de lift en is met zorg ingericht. Het heeft twee slaapkamers en in de woonkamer een slaapbank. Voor het parkeren op straat dient betaald te worden. In de directe omgeving van uw appartement zijn vele winkeltjes en restaurants te vinden. Een kinderbed en kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar.


Oostende, op slechts 35 km van Nederland, is een gezellige kustplaats vol entertainment zoals het Theater aan Zee en het culturele evenement de Paulusfeesten. Interessante dingen om te bezoeken zijn bijvoorbeeld vuurtoren Lange Nelle, Kursaal met casino, de vistrap (openlucht vismarkt aan de kade) of het Bloemenuurwerk (1933) in het Leopoldpark.


Natuurlijk kunt u ook andere kustplaatsen bezoeken, zoals aan De Haan, Knokke-Heist, Nieuwpoort of Duinkerken in Frankrijk. Iets verder landinwaarts zijn Brugge (Het Belfort en de stadshallen), Gent (De Graslei) en Kortrijk (in de zomer boottochten op de Leie) zeker de moeite waard.


Bezoekt u het jaarlijks in augustus te houden zeer populaire Afro Caribbean Festival in Bredene, dan is deze accommodatie een prima stek om als uitvalsbasis te dienen.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design