Toon filters
Sluit filters

Residentie Sun Beach Ref. 108

België, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€607,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residentie Sun Beach Ref. 108

In Oostende vindt u dit netjes en modern ingerichte appartement . Vanuit de woonkamer heeft u een weids uitzicht op het strand. Door de grote ramen in de woonkamer oogt het appartement heel licht en ruim. Bijna alle slaapkamers hebben een eigen wastafel. Vanuit alle slaapkamers heeft u een mooi uitzicht op de kustlijn van Oostende.



U bereikt uw appartement, dat op de vierde verdieping ligt, met de lift. Er is parkeergelegenheid in de straat waarin zich uw appartement bevindt. Denkt u hierbij wel aan de eventuele parkeerkosten.



Zowel het strand als het gezellige centrum van Oostende met zijn winkels en restaurants bevindt zich op loopafstand van uw zeer centraal gelegen appartement. Oostende en omgeving lenen zich prima voor een mooie fietstocht, u kunt hiervoor fietsen huren op korte afstand van het appartement. Het huren van een kinderbed of kinderstoel behoort ook tot de mogelijkheden.



Oostende is een kleine gezellige stad op slechts een half uur rijden van de Nederlandse grens. U vindt er naast strand en duinen vele uitgaansmogelijkheden zoals een casino, restaurants, een concertzaal en diverse cafés. Tevens zijn er diverse winkels die zich voor een groot deel bevinden in de Kapellestraat. Er zijn ook diverse bezienswaardigheden zoals musea, Fort Napoleon en een aantal mooie kerken. Voor uw kinderen vindt u er een overdekte speeltuin en een bioscoop.



In de buurt van Oostende kunt u de mooie kustplaats De Haan bezoeken met zijn mooie, Victoriaanse houten huizen. Ook Koksijde met zijn Abdijmuseum en de Panne, waar zich attractiepark Plopsaland bevindt, zijn een bezoek meer dan waard. Voor de festivalliefhebbers onder u is het er het jaarlijkse gezellige Afro Carribean Festival dat in augustus plaats vindt in het nabij gelegen Bredene.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design