Toon filters
Sluit filters

Residentie Acapulco 3B- Ref 81

Belgiƫ, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€551,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residentie Acapulco 3B- Ref 81

Dit appartement in de bruisende badplaats Oostende is stijlvol ingericht. Het appartement biedt een prachtig uitzicht op het strand en de zee. De vele ramen zorgen voor veel lichtinval en met het zicht op het strand kunt u hier heerlijk wegdromen.



Het appartement ligt op de derde verdieping van een appartementencomplex dat is voorzien van lift. U kunt hier met 4 personen verblijven. Er zijn twee slaapkamers, een goed ingerichte keuken met magnetron en oven en er is een heerlijk balkon om lekker te genieten van alles wat er in en rond de zee gebeurt. Parkeren is mogelijk in de directe omgeving, tegen betaling.



Door de directe ligging aan het strand loopt u vanuit Residentie Acapulco zo richting de zee. Een ideale bestemming gedurende alle jaargetijden. Wat dacht u van een heerlijke strandwandeling in de avond rond zonsondergang of juist in alle rust vroeg in de ochtend?



Oostende heeft vele trekpleisters die de moeite waard zijn. Breng vooral een bezoek aan de Sint-Petrus-en-Pauluskerk, een prachtige neogotische kerk met veel mooie luchtbogen en beelden, afgewerkt tot in de kleinste details. Verder zijn het museumschip Mercator, het zeeheldenplein, Fort Napoleon en het Kursaal zeker de moeite waard. Naast de genoemde trekpleisters heeft Oostende ook genoeg voor kinderen te bieden. Denk daarbij een aan de bioscoop, een binnenspeeltuin, Noordzeeaquarium, Explorado en Plopsaland in De Panne, gelegen op circa een half uur. Kortom, er is genoeg te zien en te beleven tijdens uw vakantie in Oostende.

Populair in Belgiƫ

Ontwikkeld door Luv Design