Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Schönberg (Blu016)

België, Ardennen, Schönberg

  • Happy Home
Al vanaf:
€569,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Schönberg (Blu016)

Vlakbij St Vith en de Duitse grens ligt deze 2 onder 1 kap woning. Met een ruime keuken en eethoek op de begane grond, woonkamer met televisie en separate (zit) ruimte met een eenpersoons slaapbank. Deze separate kamer kan ook als extra woonkamer dienen. Op de eerste verdieping ligt de badkamer, die eind 2015 gerenoveerd wordt. Op deze verdieping is er ook een ruime slaapkamer met douchecabine en wastafel. Slaapkamer 3 en 4 hebben een eigen wastafel. Naast de badkamer heeft slaapkamer 4 ook een douche.


Een gezamenlijke terras aan de voorkant (omheind), zijkant en achterzijde van de woning laten u genieten van de omgeving. U kunt rustig relaxen op het terras terwijl de kinderen heerlijk spelen, er is ook een glijbaan en schommel in de tuin. Strijkplank en strijkijzer zijn aanwezig in de woning. Fietsen en motoren kunnen in de garage geplaatst worden. in de garage staat ook een wasmachine dit is op aanvraag.


Op 8 km afstand vindt u een openlucht zwembad. De heuvelachtige omgeving is heerlijk om te wandelen en fietsen. Vanuit uw woning kunt u een bezoek brengen aan St. Vith, Malmedy met abdij en wat verder weg Monschau. Deze plaats is zeker in de kersttijd een aanrader.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design