Toon filters
Sluit filters

Residence Durbuy/ Apollo Luxe

België, Ardennen, Durbuy

  • Happy Home
Al vanaf:
€770,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residence Durbuy/ Apollo Luxe

Het luxueuze vakantiepark Résidence Durbuy ligt in de Belgische Ardennen. Het overdekte gemeente zwembad bij de ingang (tegen vergoeding) heeft een sauna, whirlpool, en brasserie. Voor families met kinderen is er de speciale kids bungalows, zie woningcode BLX 122.



Liggend op een heuvel vindt u de ruim opgezette woningen die per 4 geschakeld zijn en elk een eigen ingang hebben. Het park heeft een tennisbaan, speeltuin, wasserette (tegen betaling) en openlucht zwembad. Op aanvraag zijn een kinderstoel, kinderbed en opgemaakte bedden (tegen kleine vergoeding).



Op slechts 3 km afstand ligt Durbuy, dat volgens de inwoners het kleinste stadje ter wereld is. Er zijn leuke, smalle straatjes, een mooi marktplein en gezellige terrasjes. Ga met de huifkar of het toeristische treintje Durbuy verkennen. Braderieën, rommelmarkten en andere activiteiten worden het hele jaar door georganiseerd.


De omgeving, met hoge rotsen en rivier de Ourthe, lenen zich prima voor een actieve vakantie. Je kunt er klimmen, abseilen, mountainbiken, golfen, midgetgolf, paardrijden, kanoën en wandelen.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design