Toon filters
Sluit filters

Le Bochetay - A+

Belgiƫ, Ardennen, Heure

  • Happy Home
Al vanaf:
€570,-
Bekijk Aanbod

Informatie Le Bochetay - A+

Dit charmante huis ligt op vakantiepark Le Bochetay, in het kleine plaatsje Heure. Doordat de binnenkant van het vakantiehuis voor een belangrijk deel is uitgevoerd met hout, is er een warme sfeer ontstaan. Het huis is geheel gelijkvloers, waardoor u alle ruimtes makkelijk en zonder trap kan bereiken. Met de kinderen kunt u naar de speeltuin gaan, of naar de midgetgolf baan, deze zijn beide gelegen op het park.


Vakantiepark Le Bochetay ligt op 2 kilometer afstand van Heure. Het dorpje is rustig gelegen en beschikt over een toeristenbureau waar u informatie kunt inwinnen over verschillende wandelroutes in de streek. Op 16 km afstand ligt Durbuy. In dit levendige stadje kunt u winkelen of lekker op het terras kunt zitten. Wilt u op een "grotere" stedentrip, dan zijn de steden Luik (op 50 kilometer afstand) en Namen(op 40 kilometer afstand) aanraders. In Luik zijn er gezellige terrasjes, diverse musea en talloze bezienswaardigheden, zoals restanten van middeleeuwse stadsmuren en het kunstwerk Les Principautaires.
Namen ligt aan de Maas en beschikt over verschillende bezienswaardigheden, waaronder de Sint-Aubankathedraal, waarvan de toren 50 klokken heeft. Deze kathedraal is ?s avonds verlicht.

Populair in Belgiƫ

Ontwikkeld door Luv Design