Toon filters
Sluit filters

Residence Zeezicht Ref 41

België, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€383,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residence Zeezicht Ref 41

In de badplaats Oostende, op de zevende verdieping van een appartementencomplex, ligt dit verzorgd ingerichte appartement. Het appartement beschikt over een slaapkamer. Tevens vindt u een slaapbank in de woonkamer. De keuken grenst aan de woonkamer en beschikt over een magnetron. Vanaf het balkon heeft u uitzicht over het strand en de zee.


Eén van de faciliteiten van het appartementencomplex is een gemeenschappelijk zwembad. Dit zwembad, dat open is van half juni tot september, is verwarmd en tevens omheind waardoor jonge kinderen geen directe toegang tot het zwembad hebben.


Vanuit het complex loopt u gemakkelijk het strand op. U kunt hier heerlijk genieten van de kustrecreatie en watersport. ?s Avonds mag een heerlijke strandwandeling niet ontbreken.


Maar Oostende heeft meer te bieden dan alleen het strand. Breng vooral een bezoek aan het Museumschip Amandine, de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Duinenkerk, het Kursaal en Fort Napoleon. Indien u met kinderen verblijft, kunt u tevens een bezoek brengen aan de bioscoop, de speeltuin en Plopsaland in de nabije omgeving.

Residence Zeezicht staat garant voor een veelzijdig verblijf in Oostende en omgeving.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design