Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In De Haan (Bva031)

België, Vlaanderen, De Haan

  • Happy Home
Al vanaf:
€499,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In De Haan (Bva031)

Dit gemoedelijke en moderne appartement voor maximaal 4 personen bevindt zich in het gezellige badplaatsje De Haan. De accommodatie ligt op de eerste verdieping van een appartementencomplex dat is voorzien van een lift.

Het appartement heeft een huiselijke sfeer, waardoor u zich u hier al snel helemaal thuis voelt. De moderne ingerichte keuken is voorzien van een waterkoker, koffiezetapparaat met filter, combimagnetron, koelkast met vriesvak en een vaatwasmachine.
Via de schuifdeuren in de woonkamer, bent u direct op het balkon. Het balkon is voorzien van tuinmeubilair en is plaats voor maximaal 2 personen. In de woning is er draadloze internetverbinding , echter dit is tegen vergoeding ter plaatse.


Het strand is op circa 750 meter afstand. Het is één van de langste stranden van de Vlaamse kust. Ook is hoogbouw van meer dan 5 verdiepingen niet toegestaan in De Haan. Hierdoor is De Haan één van de meest geliefde badplaatsen in België.


Na een lange dag aan het strand, is het zeker een aanrader om de Spionkop te bezichtigen. Dit is een wit paviljoen, waar u een prachtig uitzicht heeft. Op circa 10 kilometer van De Haan ligt Oostende. In deze bekende badplaats kunt u heerlijk een dag vertoeven. U kunt hier goed winkelen en er zijn vele bezienswaardigheden in de omgeving die u kunt bekijken.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design