Toon filters
Sluit filters

Residence Zeezicht Ref 46

Belgiƫ, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€319,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residence Zeezicht Ref 46

Dit kleurrijk ingerichte appartement ligt op de derde etage (er is een lift) en heeft een prachtig uitzicht over de zee. Het appartement heeft twee balkons, aan de voor- en achterzijde. Aan de voorzijde kijkt u uit over de schitterende zee. De achterzijde heeft uitzicht op het gemeenschappelijke zwembad (verwarmd) waarin het heerlijk zwemmen en spetteren is op warme dagen om even af te koelen. Naast een slaapkamer heeft het appartement nog een stapelbed in de hal. Houd u er rekening mee dat parkeren, in de garage of op de straat, tegen betaling is. Een kinderstoel en kinderbed zijn op aanvraag ter plaatse beschikbaar.



Oostende, een badplaats aan de Vlaamse kust, bruist van activiteiten en voorzieningen. Een casino om een gokje te wagen (in de Kursaal), op loopafstand winkels en restaurants, een bioscoop in de directe omgeving en op de boulevard de viskramen waar natuurlijk allerlei verse visvariaties te proeven zijn. Cultureel valt er ook meer dan genoeg te beleven, een heus fort (Napoleon) of het museumschip Amandine, Petrus en Paulus kerk of het Onze Lieve Vrouwe ter Duinekerk.


Voor een geslaagde kids dag kunt u het overbekende Plopsaland De Panne bezoeken. Meer landinwaarts kunt u Brugge (met de Kruispoort en het Belfort) bezoeken, Roeselare (brouwerij Rodenbach), het vestingstadje Ieper of Kortrijk met veel erfgoed en prachtige gevels.

Genietend op het strand van Oostende of rondtoerend door de regio, de Belgische kust biedt veel vakantie plezier.

Populair in Belgiƫ

Ontwikkeld door Luv Design