Toon filters
Sluit filters

Residentie Zeezicht Ref. 48

België, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€559,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residentie Zeezicht Ref. 48

Dit sfeervolle appartement voor 5 personen met 1 slaapkamer ligt in Oostende. Het appartement is gelegen op de derde verdieping van het appartementencomplex ,met de toepasselijke naam Zeezicht. Vanaf het balkon aan de voorzijde, kunt u genieten van een prachtig uitzicht over zee.


Het balkon aan de achterzijde bereikt u via een van de slaapkamers en vanaf hier kunt kijken op de binnenplaats van het complex én het gemeenschappelijke zwembad. Het gemeenschappelijke zwembad is omheind en u kunt hier een frisse duik nemen in de warme zomerdagen.


Oostende is een gezellige badplaats met veel winkels en leuke restaurantjes, vooral in de bekende Kapellestraat. Ook is een bezoek aan het Kursaal waarin een concertzaal, restaurant en casino aanwezig zijn, een aanrader. Andere culturele bezienswaardigheden in Oostende zijn de Sint-Petrus-en- Pauluskerk, het Fort Napoleon, het Noordzeeaquarium en het Mercator zeilschip.

Iets verder weg gelegen zijn de badplaatsen De Haan, Koksijde, Nieuwpoort en De Panne. Deze plaatsen zijn zeer de moeite waard voor een dagtrip. Maar ook Brugge is een ideale bestemming voor dagje erop uit.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design