Toon filters
Sluit filters

Residence Los Angelos Ref. 18

Belgiƫ, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€375,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residence Los Angelos Ref. 18

Genieten van een prachtig uitzicht op de zee en direct het strand op lopen voor een wandeling of frisse duik in de zee? Of genieten van het culturele en winkelaanbod dat het bruisende Oostende te bieden heeft? Dit is allemaal mogelijk wanneer u verblijft in deze verzorgde 4-persoons studio in Residence Los Angelos. De studio bevindt zich op de achtste verdieping, heeft een balkon en is bereikbaar met een lift.



Voor het complex worden soms evenementen georganiseerd. Op straat kunt u parkeren, maar houdt u rekening met parkeerkosten. In de omgeving is fietsverhuur aanwezig. Bij de studio zijn een kinderstoel en/of kinderbed op aanvraag beschikbaar. De winkels en restaurants in de buurt zijn makkelijk te voet bereikbaar. Aan de kade kunt u bij een visstalletje heerlijk verse vis bestellen.



Oostende is een toeristische badplaats en heeft veel voorzieningen, activiteiten en evenementen met name in de zomermaanden. Een gezellig centrum om heerlijk te shoppen en enkele musea die zeker de moeite waard zijn. Bezoek vooral museumschip Amadine, deze IJslandvaarder is op unieke manier tentoongesteld. Verder is aan de noordzijde van Oostende Fort Napoleon waar twee eeuwen geschiedenis te bewonderen valt.


Leuke plaatsen in de omgeving zijn Roeselare, Brugge, De Panne, De Haan, Blankenberge en Knokke en iets over de grens in Frankrijk Duinkerken.

Populair in Belgiƫ

Ontwikkeld door Luv Design