Toon filters
Sluit filters

Residentie Aldis Ref 50

Belgiƫ, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€399,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residentie Aldis Ref 50

Dit ruime appartement is gelegen in de gezellige badplaats Oostende. Het appartement, met uitzicht op zee, ligt op de zesde verdieping van een complex voorzien van een lift.

U beschikt over een slaapkamer met daarnaast extra slaapplaatsen in de woonkamer waardoor u hier met 6 personen kunt verblijven. De inrichting is gezellig en heeft een keuken die is voorzien van alle gemakken zoals een magnetron, een oven en een vaatwasser.


Als u de deur van het complex uitstapt, loopt u zo het strand op. Dit appartement heeft dan ook een ideale ligging voor een strandvakantie en recreatie aan de kust. Verder kunt u heerlijk struinen langs de vele winkels in de Kapellestraat of in het overdekte winkelgebied.

Maar er is meer te ontdekken. Breng vooral een bezoek aan het Museumschip Amandine, het Noordzeeaquarium, de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Duinenkerk, het kunstmuseum Mu.Zee en Fort Napoleon. In de directe omgeving liggen ook de bekende badplaatsen als De Haan, De Panne en Koksijde.
Indien u met kinderen verblijft, vergeet dan niet een dagje uit naar Plopsaland bij De Panne. Dit attractiepark ligt op slechts een half uur rijden van Oostende.


Voor een verblijf met vele mogelijkheden kiest u voor Residentie Aldis, op slechts 35 km van de Nederlandse grens.

Populair in Belgiƫ

Ontwikkeld door Luv Design