Toon filters
Sluit filters

Residence Bel Horizon Ref. 208

België, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€543,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residence Bel Horizon Ref. 208

Dit ruime appartement op de vijfde verdieping in de plaats Oostende ligt direct aan het strand. Hierdoor heeft u een prachtig uitzicht over de uitgestrekte zee. Zo kunt u uw dag lekker fris beginnen met een verkoelende duik in de zee. U kunt het appartement met de lift bereiken. Tevens beschikt u over een gratis parkeerplaats aan de straat. Het appartement heeft een eigen balkon met zeezicht. In de hal van het appartement staat een onderschuifbed dat middels een gordijn kan worden afgescheiden.



Bent u van plan om uw hond mee te nemen? Op aanvraag is maximaal één hond toegestaan. Een kinderstoel en kinderbed is op aanvraag ter plaatse beschikbaar. Houd u er rekening mee dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht. In de buurt van het appartement liggen verschillende restaurants en winkels die u te voet kunt bereiken. Tevens kunt u in de buurt fietsen huren.



In de bekende badplaats Oostende is genoeg te doen en te beleven. Er zijn vele eetgelegenheden, voornamelijk visrestaurants. Indien u even wat anders wilt dan strand en zee, dan kunt u de Kursaal bezoeken. Hierin zit een concertzaal, een groot casino en een heerlijk restaurant. Tevens kunt u in Oostende uitgaan of shoppen in de bekende Kapellestraat. Enkele culturele bezienswaardigheden in Oostende die u gezien moet hebben zijn Fort Napoleon, Noordzeeaquarium, Mercator en Atlantikwall.



In augustus vindt ieder jaar het populaire Afro Caribbean Festival in Bredene plaats. Dit ligt naast de plaats Oostende. Dit appartement is een prima uitvalsbasis voor dit festival. Brugge ligt ongeveer 30 km van de plaats Oostende. Brugge is zeker een bezoekje waard. Het is een ideale wandelstad waar je lekker kunt winkelen en genieten op een terras met een heerlijk Belgisch biertje.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design