Toon filters
Sluit filters

Residence Los Angeles Ref.129

Belgiƫ, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€391,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residence Los Angeles Ref.129

Deze studio heeft een fenomenaal uitzicht op het strand en de zee. De studio ligt op de vierde verdieping van een appartementencomplex in de badplaats Oostende. Een lift brengt u naar uw studio. De knus ingerichte woonkamer is voorzien van twee slaapbanken waardoor u hier met maximaal 4 personen kunt verblijven. In de keuken treft u een oven en een magnetron. Parkeren is in de omgeving van het complex mogelijk. Zoals de meeste badplaatsen is dit tegen betaling.



Vanuit Residence Los Angeles loopt u zo het strand op. Een ideale ligging voor een strandvakantie. Er zijn vele winkeltjes waar u heerlijk kunt struinen op zoek naar een leuk souvenir. Ook op culinair gebied zijn er in Oostende vele mogelijkheden te vinden waar u smakelijk kunt eten. Maar voor de lekkerste vis gaat u naar een van de viskraampjes aan de boulevard.



De kustlijn en omgeving leent zich uitstekend voor een fietstocht. Neem vooral de fiets mee. Naast Oostende kunt u een bezoek brengen aan een van de andere badplaatsen in de omgeving. De Haan, Knokke-Heist, Middelkerke en Bredene mogen niet ontbreken tijdens uw verblijf aan de veelzijdige Vlaamse kust.

Populair in Belgiƫ

Ontwikkeld door Luv Design