Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Gent (Bvo008)

België, Vlaanderen, Gent

  • Happy Home
Al vanaf:
€311,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Gent (Bvo008)

In het bruisende centrum van Gent ligt dit appartement met complete inrichting. Het is prima bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op slechts 100 m van het treinstation. Wat dit appartement zo speciaal, maakt zijn de ruime balkons aan de voor en achterzijde die een uitnodigende blik geven op de stad Gent.



Verkent u Gent per fiets, dan heeft uw appartement een schuur waar u de fietsen veilig kunt stallen. Uw appartement heeft een open keuken, sfeer verhogende decoratieve open haard en bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt. Het appartement ligt op de zesde etage, waardoor u een fraai uitzicht heeft over Gent. Er is een lift aanwezig, deze gaat tot de vijfde etage vervolgens kunt u met de trap naar de zesde etage.



Gent is heerlijke om te verkennen, het is een moderne stad met authentiek karakter. Cultureel zijn er vele bezienswaardigheden zoals de Sint Baafskathedraal waarin kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars te bezichtigen zijn en er zijn maar liefst 22 altaren. Voor een boottocht, om de stad vanaf het water te bezichtigen, kunt u op de Graslei en Korenlei terecht.

Natuurlijk zijn er vele bars te vinden waar een overvloed aan Belgisch bier te verkrijgen is. Een echte topper en zeer bekend is ?Het Waterhuis aan de Bierkant? met maar liefst 180 verschillende bieren op de ?menukaart?. Op mooie zomerse dagen is het heerlijk genieten op het terras. Mocht het vol zijn, loopt u dan naar de Korenmarkt waar diverse cafés u uitnodigen met hun terrassen of dwaal lekker door de binnenstad met restaurants en winkels.


Wilt u wat (moderne) kunst opsnuiven, dan is een bezoek aan het Design Museum zeker de moeite waard. Voor een stuk echte historie en voor de kids moet u kasteel Het Gravensteen bezoeken. Uw appartement, in zo?n levendige omgeving als Gent, moet wel een fantastische vakantie opleveren.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design