Toon filters
Sluit filters

Residentie Zon & Zee Ref. 20

Belgiƫ, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€399,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residentie Zon & Zee Ref. 20

Deze comfortabele accommodatie in Oostende, ligt direct aan het strand. De studio ligt op de zevende verdieping die u met de lift kunt bereiken.Vanuit de studio heeft u direct zicht op de prachtige zee. Dit maakt deze accommodatie tot een heerlijke uitvalbasis om uw vakantie te vieren.


Op het balkon staan twee comfortabele stoelen. U kunt hier in de zomer heerlijk vertoeven en optimaal genieten van het uitzicht. In uw studio bevindt het tweepersoonsbed bevind zich in de woonkamer. Op circa 100 meter afstand bevinden zich gemeenschappelijke parkeerplaatsen. Hier kunt u gratis gebruik van maken. In de direct omgeving zijn er mogelijkheden voor fietsverhuur.


In Oostende zijn er verschillende kustplaatsen die u kunt bezoeken. Zoals Blankenberge of het wat zuidelijker gelegen Nieuwpoort. U bent op loopafstand van alle winkels en restaurants en de accommodatie ligt direct aan de gezellige boulevard. In Bredene, dat direct naast Oostende ligt, wordt ieder jaar in augustus het populaire Afro Caribbean Festival georganiseerd. Uw studio in Oostende is de ideale uitvalsbasis om dit festival te bezoeken.

Populair in Belgiƫ

Ontwikkeld door Luv Design