Toon filters
Sluit filters

Bocksberg-Blick

Duitsland, Harz, Goslar

  • Belvilla
Al vanaf:
€1.713,-
Bekijk Aanbod

Informatie Bocksberg-Blick

Uiterst rustige ligging, tegen de bosrand aan en geen hinder van doorgaand verkeer, dat zijn de trefwoorden voor residentie Bocksberg-Blick. Toch bereik je het centrum van Hahnenklee op slechts 300 meter en biedt het huis bovendien goede sport- en ontspanningsmogelijkheden. Residentie Bocksberg-Blick bestaat uit twee kleinschalige complexen van enkele etages hoog.

De woning voor vijf personen (DE-38644-20) heeft de indeling van twee tweepersooneswoningen verbonden met een binnendeur. De inrichting is verzorgd en netjes. Daarnaast kun je ook het type DE-38644-03 kiezen met aparte slaapkamer (DE-38644-15). Er is een gezamenlijke ruimte met gezelschapsspellen aanwezig, zodat je, wanneer u met meerdere families reist, ook bij elkaar kunt zitten. In het complex staat ook een tafeltennistafel ter beschikking (gratis) en kun je gebruik maken van faciliteiten zoals de sauna en de zonnebanken (alle tegen vergoeding). Tevens is er een ruimte met wasmachines en drogers (tegen vergoeding).

De wandelroutes door de uitgestrekt bossen van de Harz beginnen direct voor de deur. Bij minder mooi weer vermaak je je vast ook prima met de vele faciliteiten die in het complex aanwezig zijn.

Bijzonderheden:
De woningen bevinden zich op verschillende etages en kunnen enigszins afwijken van de getoonde beelden, maar zijn qua inrichtingsniveau alle gelijk.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design