Toon filters
Sluit filters

Ferienpark Winterberg

Duitsland, Sauerland, Winterberg

  • Belvilla
Al vanaf:
€923,-
Bekijk Aanbod

Informatie Ferienpark Winterberg

De in 2015 geheel gerenoveerde studio's en appartementen liggen verspreid over de verschillende gebouwen van Ferienpark Winterberg. Ze liggen op de begane grond, eerste of tweede etage. U heeft de keuze uit zes varianten. Zo is er een 2-pers. studio (DE-59955-145), een 4-pers. appartement met één slaapkamer (DE-59955-146), een 5-pers. appartement met één slaapkamer (DE-59955-147) of een 6-pers. appartement met twee slaapkamers (DE-59955-148). Deze laatste beschikt over een extra, apart toilet.

Er zijn tevens twee verschillende 8-pers. appartementen; de DE-59955-149 is een combinatie van een studio en een 6-pers. appartement. Of de DE-59955-150, een combinatie van twee 4-pers. appartementen. Ideaal dus als u met een samengestelde groep reist en toch wat privacy wenst. U beschikt immers over twee aparte accommodaties en heeft zodoende twee keukens en twee badkamers. Er zal altijd worden geprobeerd om de samengestelde appartementen zo dicht mogelijk en het liefst naast elkaar voor u te boeken. Dit is echter geen garantie.

Alle studio's en appartementen zijn volledig gerenoveerd en beschikken over al het comfort en luxe van deze tijd. Een afwasmachine, combimagnetron en flatscreen-TV zijn dan ook standaard. De inrichting is modern en licht, zonder daarbij aan sfeer in te leveren. Elke accommodatie beschikt over een comfortabele 2-pers. slaapbank in de woonkamer. Deze is in een handomdraai om te vormen tot een comfortabele slaapgelegenheid. De bedden in de slaapkamers zijn boxspringbedden. U beschikt over een terras of balkon met tuinmeubilair.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design