Toon filters
Sluit filters

Bootshaus Am Werlsee

Duitsland, Berlijn, Grünheide B. Berlin

  • Happy Home
Al vanaf:
€1.499,-
Bekijk Aanbod

Informatie Bootshaus Am Werlsee

Woonboot RIJBEWIJS NIET VEREIST! Bent u op zoek naar een onvergetelijke vakantie? Of u in de ochtend door de roep van de wilde ganzen gewekt word of na een Sanssouci-Bezoek in Potsdam aan de oevers van de Havel bij een glaasje wijn genieten: in dit woonboot komen dromen uit.

In plaats van douchen kunt u in de ochtend het heldere water van de Berlijner en Brandenburger meren in springen. Dit is speciaal een boot voor grotere gezinnen en vrienden. Het biedt veel rijplezier en is zeer comfortabel. De ruime panoramische ramen bieden een uniek uitzicht op de natuur. Twee bedden bevinden zich in de kajuit onder het dak, twee aparte bedden (kunnen worden uitgebreid tot een tweepersoonsbed) in de achterkajuit en twee personen slapen op de slaapbank in de woonkamer. De douche is gescheiden van de badkamer met wastafel en spiegel.

Vanaf hier kunt u de waterwereld van Berlin-Brandenburg ontdekken: in het noorden via Rheinberg en kleine meren aan de Müritz of Havelberg, ten westen van de Wannsee naar Potsdam of naar de stad van Brandenburg of het zuidoosten over de Dahme Merengebied Bad Saarow voor Scharmützelsee tot in de buurt van het Spreewald. In uw tijdelijke thuis bent u altijd flexibel met stedentrips. Bad Saarow en Rheinberg zijn slechts een paar van de interessante plaatsen die wachten om door u ontdekt te worden.

All-riskverzekering en een water-aansprakelijkheidsverzekering zijn inbegrepen in de huurprijs. Daarnaast kunt u optioneel een charter borgtocht en / of een schipper aansprakelijkheidsverzekering afsluiten.

BELANGRIJK: Lees de specifieke gebruiksvoorwaarden in de catalogus.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design