Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Tropical Islands (Dti621)

Duitsland, Brandenburg, Tropical Islands

  • Happy Home
Al vanaf:
€533,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Tropical Islands (Dti621)

Hier woont u in harmonie met de tropen! Deze hoogwaardige vakantiehuizen in Tropical Island Resort liggen direct naast Europa?s grootste en overdekte tropisch binnen zwembad. Vanaf uw eigen terras kunt u genieten van het spectaculaire uitzicht. De entreeprijs is voor alle gasten inbegrepen. Aankomst is elke dag van het jaar mogelijk en ook alleen een weekendverblijf is mogelijk. De minimale verblijfsduur is 2 nachten!

Het tropisch zwembad is op 10 minuten loopafstand gelegen en toch heb je veel privacy bij het vakantiehuis. Het perceel van 600 m2 ligt midden in de natuur en biedt veel privacy. Het huis is tevens voorzien van een barbecue en tuinmeubilair, zodat u lekker kunt genieten van een barbecue of de zon. Laat u inspireren door het tropische en exotische landschap van het zwembad en organiseer uw eigen wellness programma in uw eigen sauna in het vakantiehuis!

Maar niet alleen het zandstrand, tropisch regenwoud, exotisch wellness paradijs en spectaculaire gala voorstellingen zijn naast de deur gelegen. Het ligt grenzend aan het idyllische Spreewald en is omgeven door ongerepte natuur. Vanuit hier kunnen leuke uitstapjes gemaakt worden naar de meren of mooie boottochten gemaakt worden over de Spree. En Berlijn, een van de spannendste steden van Europa, is binnen een uur met de trein bereikbaar.
- Vergelijkbare huizen: DTI613, 615, 616, 620, 621, 623-626, 628, 630, 632-634, 637, 641, 646, 649, 652. Voor de andere huistypes zie DTI607-652.
- Enkele foto?s kunnen voorbeeld foto?s zijn. De kleuren en de inrichting kunnen variëren.
- Dagelijks aankomst- en vertrek het gehele jaar mogelijk!
- Mini-vakantie vanaf 2 overnachtingen mogelijk! Prijzen zijn afhankelijk van de aankomstdag en verblijfsduur:
- Afkortingen: Ü=overnachting, WP=weekprijs.
- 2 Ü - aankomst zaterdag: 40% van WP; aankomst zon-do: 30% van WP; Aankomst vrijdag: 45% van WP.
- 3 Ü - aankomst zaterdag: 47% van WP; aankomst zon-ma: 45% van WP; Aankomst do/vrij: 55% van WP.
- 4 Ü - aankomst zat-woe: 60% van WP; aankomst do/vrij: 65% van WP.
- 5 Ü - aankomst zat-vrij: 75% van WP.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design