Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Hohendorf/Ostsee (Dmk950)

Duitsland, Mecklenburg-Vorpommern, Hohendorf/Ostsee

  • Happy Home
Al vanaf:
€816,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Hohendorf/Ostsee (Dmk950)

Gelegen in kasteeltuin Hohendorf, op slechts een steenworp afstand van de Baltische Zee, liggen deze gemoedelijke zwembadhuizen. Op bijna 150 m2 is ruimte voor in totaal 10 personen. Omdat de huizen twee badkamers en een douche in het zwembad hebben, ze zijn ook ideaal voor een verblijf van twee of drie families.

Een groot zwembad (ca. 18 m2) met tegenstroomsysteem nodigt u uit om te ravotten en te spelen. Direct ernaast kunnen vijf personen ontspannen in de een whirlpool. Trakteer uzelf en neem een pauze van het alledaagse leven! De huizen zijn in duidelijke Scandinavische stijl: ze zijn volledig gemaakt van hout en warme kleuren, zodat u zich onmiddellijk thuisvoelt in een gezellige sfeer.

In de woonkamer zijn enorme, tot aan het plafond lopende, panoramische ramen, die ervoor zorgen dat het huis baadt in natuurlijk licht. Vanuit de woonkamer kun u door een glazen wand zien hoe uw dierbaren in het zwembad genieten. In de grote tuin is het mogelijk om te ontspannen of te lezen, te zonnen of van een stevige barbecue te genieten! Aan de andere kant van het huis is een overdekt terras. De open keuken gaat over in de grote woon-en eetkamer. Daar kunt u genieten van een open haard met knapperend vuur bij koud weer.

De twee slaapkamers met aparte bedden zijn erg klein en de bedden kunnen niet naast elkaar staan. De whirlpool is niet altijd vol, maar wordt nachts automatisch geleegd. Deze kosten voor het verbruik worden naar naar verbruik berekend en kunnen relatief gezien hoog oplopen. Afhankelijk van de buitentemperatuur en de intensiteit van het gebruik van de sauna en whirlpool kan het voorschot EUR 400,- per week niet altijd genoeg zijn.

Internet EUR 2,- per dag, EUR 10,- per week per apparaat.. Roken is toegestaan in het huis DMK950. DMK951 is een rookvrij huis! Minivakanties/keuzevrije aankomsten kunnen ook in het laagseizoen slechts 28 dagen voor aankomst geboekt worden.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design