Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Tropical Islands (Dti650)

Duitsland, Brandenburg, Tropical Islands

  • Happy Home
Al vanaf:
€511,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Tropical Islands (Dti650)

Op slechts 10 minuten van het Europa?s grootste tropisch zwembad verblijven, maar toch ongestoord midden in de natuur kunnen genieten. In HappyHome Vakantiehuispark ?Tropical Islands Resorts? is dat geen probleem. U bent uw eigen huisheer en u kunt ontspannen genieten van Europa?s grootste tropisch zwembad, wanneer en zo vaak u wilt. En het mooiste hieraan is dat de entreeprijs voor alle gasten bij de huurprijs inbegrepen is. Aankomst is mogelijk op elke dag van het jaar en zelfs een kort verblijf (vanaf 2 nachten) is mogelijk!

Uw vakantiehuis in Scandinavische stijl biedt alle comfort om volop te kunnen genieten van alle attracties. U kunt zich hier lekker terugtrekken als u de drukte wilt ontvluchten. Het grote perceel van 600m2 garandeert veel privacy en biedt ook aan de kinderen genoeg ruimte om lekker te ravotten. Uw eigen terras leent zich goed om lekker te genieten van de zon, te barbecueën of lekker te ontbijten.
De volledige uitgeruste open keuken is ideaal om lekker te koken. In de koude maanden kun je lekker opwarmen rondom de openhaard. Hier kunt u zich na een lekkere dag heerlijk ontspannen.
Als u niet alleen voldoende heeft aan de tropen dan is dat ook geen probleem. Berlijn is binnen één uur per trein te bereiken en leent zich goed voor een dagje uit. En direct naast uw vakantiehuis is het Spreewald gelegen, hier kunt u boottochten maken of eigen kano avonturen beleven!
- Vergelijkbare huizen: DTI610-612, 614, 617-619, 627, 629, 631, 635, 638-640, 645, 647, 648, 650, 651. Voor de andere huistypes zie DTI607-652.
- Enkele foto?s kunnen voorbeeld foto?s zijn. De kleuren en de inrichting kunnen variëren.
- Dagelijks aankomst- en vertrek het gehele jaar mogelijk!
- Mini-vakantie vanaf 2 overnachtingen mogelijk! Prijzen zijn afhankelijk van de aankomstdag en verblijfsduur:
- Afkortingen: Ü=overnachting, WP=weekprijs.
- 2 Ü - aankomst zaterdag: 40% van WP; aankomst zon-do: 30% van WP; Aankomst vrijdag: 45% van WP.
- 3 Ü - aankomst zaterdag: 47% van WP; aankomst zon-ma: 45% van WP; Aankomst do/vrij: 55% van WP.
- 4 Ü - aankomst zat-woe: 60% van WP; aankomst do/vrij: 65% van WP.
- 5 Ü - aankomst zat-vrij: 75% van WP.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design