Toon filters
Sluit filters

Ferienpark Gollwitz

Duitsland, Mecklenburg-Vorpommern, Gollwitz/Insel Poel

  • Happy Home
Al vanaf:
€669,-
Bekijk Aanbod

Informatie Ferienpark Gollwitz

Op een van de mooiste plekken aan de Oostzee, in de buurt van Wismar, is dit 'zuidelijke eiland van Scandinaviƫ "- het eiland Poel gelegen. Het eiland is verbonden door een dam met het vasteland. In de stad Gollwitz, op slechts ongeveer 200 meter van het strand, liggen deze appartementen. Gollwitz ligt ideaal in de punt van het eiland door de uitstekende kwaliteit van het water. Door de offshore zandbanken van het strand zijn deze zeer kindvriendelijk. Ook is er een aparte stand voor hond. De appartementen zijn solide en praktisch ingericht met elektrische open haard. Bijna elk appartement heeft een terras of balkon. De slaapplaats in de woonkamer bestaat uit een slaapbank. In het complex is een kleine winkel aanwezig die afhankelijk van seizoen open is.
Tafeltennis kan worden gebruikt in de openbare ruimte.
Een sauna met rustig zone is op aanvraag beschikbaar op het park op donderdag en zaterdag (tegen betaling). Bij de receptie kunt u van nog meer faciliteiten gebruik maken tegen betaling: broodjes-service (afhankelijk van seizoen), fietsverhuur (ook elektrische fietsen/ -Caddies), keuken- en bedlinnen, kinderstoel of kinderbedjes en op aanvraag een transfer.
Op het strand kunt u strandstoelen huren. Eindschoonmaak en energie ter plaatse te betalen. DMK287 de 1e etage met balkon. Zie ook DMK281-292, 296-298.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design