Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Berlin-Müggelheim (Dbe143)

Duitsland, Berlijn, Berlin-Müggelheim

  • Happy Home
Al vanaf:
€1.080,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Berlin-Müggelheim (Dbe143)

Rustig gelegen aan de rand van een bos, staat, op een verzorgt natuurgrondstuk dit mooie vakantiehuis. Het is modern en comfortabel ingericht en beschikt over een ruime woonkamer met een geintregeerde keuken en een groot, open terras. Op aanvraag kan de huiseigenaar tot 8 fietsen (26 en 28cm) voor u huren.

Hier, tussen de Müggelspreeweiden en klein of Nieuw Venetië met zijn vertakkingskanalen is het de perfecte plek om te ontspannen. Profiteert u van de meergebieden in het zuidoosten van Berlijn, door onder meer deel te nemen aan een uitstap met een van de vele passagiersschepen. De dichtsbijzijnde zwemmogelijkheden bevinden zich op ca 500 m (Krume Lake of de Spree). Iets verder weg (1,6 km) is een bewaakt zandstrand bij de kleine Muggelzee. Hier bevinden zich ook een aantal restaurants.

De omgeving is ideaal voor fietsers, op slechts 150 m van uw voordeur loopt de fietsweg R1. Op aanvraag kunt u bij de eigenaar fietsen huren. Als u in de zomer met kinderen reist kunt u een dagje naar het op 35 km afstand gelegen Irrlandia in Storkow. In dit park draait het om zoeken, verkennen, vinden, spelen, ravotten, klimmen, glijden, schommelen, springen en nog veel meer. Natuurlijk moet er in het vakantieprogramma ook een uitstap worden gepland naar het cultuurrijke centrum van Berlijn. De toeristenbelasting is ter plaatse te voldoen.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design