Toon filters
Sluit filters

Strandblick 19

Duitsland, Sleeswijk-Holstein, Schönhagen Strand

  • Happy Home
Al vanaf:
€600,-
Bekijk Aanbod

Informatie Strandblick 19

Glas, lucht, licht: Op slechts enkele meters van de Oostzee verwijderd bevinden zich deze hoogwaardoige vakantiehuizen. In de zomer trekt het zandstrand van Schönhagen grote en kleine badgasten met zijn familieflair en de prachtige zee aan. Ook in de oudere jaargetijden nodigt het strand u uit voor prachtig lange strandwandelingen, er is overal iets te ontdekken!

Dit vakantiehuis is het ideale uitgangspunt voor dagtrips en biedt veel mogelijkheden zich heerlijk te ontspannen. Uw vakantiehuis is ingericht met een eigen sauna en whirlpool, deze whirlpool is geschikt voor 2 personen. Hier kan men heerlijk genieten. De prachtige panoramaramen aan de voorkant van het huis en de edele uitrusting maken dit een lichtdoorlatend vakantiehuis. De overgang tussen binnen- een buitenruimtes is bijna vloeiend, en het grote terras nodigt u uit voor lange barbecueavonden met het hele gezin. Ook binnen is de uitrusting zeer comfortabel, zodat u zich gelijk thuisvoelt.
Door de ligging op de aan de tweede rij vanaf het strand heeft u vanaf het terras gedeeltelijk zicht op de zee.
- Enkele foto's zijn modelfoto's. De soort vloerbedekking en de kleuren van de inrichting van de huizen kan per huis variëren.

Identieke huizen: DSH106+123+133+141+146. Voor andere huistypes zie DSH101-160.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design