Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Dagebüll (Dsh910)

Duitsland, Sleeswijk-Holstein, Dagebüll

  • Happy Home
Al vanaf:
€429,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Dagebüll (Dsh910)

Op een steenworp afstand van de Noordzee liggen deze luxe vakantiehuizen in Dagebüll. Op meer dan 100m2 vindt u in het dorpje Dagebüll de perfecte omstandigheden voor een ontspannende vakantie. Bij mooi weer kunt u ontspannen op het terras of op het balkon, barbecuen of gewoon genieten van de frisse zeelucht. De moderne keuken en een gezellige bank laten geen wensen over. Een bijzonder hoogtepunt is de badkamer met een extra groot bad voor twee personen en een grote sauna (1e verdieping).

Een van de slaapkamers, een eenpersoonskamer, is voorzien van een zeer comfortabele bed (1,20 m breed) en bevindt zich net als één van de badkamers (met douche zonder drempel) op de begane grond. Het huis is dus voor gasten geschikt, die moeite hebben met treppen lopen.

Huis DSH910 is een herenhuis, hierdoor hebt u een groot perceel op de hoek ter beschikking.

Het huis ligt op slechts 200 meter van de Noordzee en de altijg groene strand van Dagebüll, hier kunt u zwemmen. De vele dijken zijn een perfecte plek voor fietsers - fietsverhuur in het dorp. Hetet centrum van Dagebüll grenzt aan de huisjes, hier vindt u kleine winkeltjes, restaurants en een supermarkt. Direct tegenover zijn de veerboten naar de Noordzee eilanden Amrum en Föhr - perfect voor een dagje uit! Vanuit de nabijgelegen haven in Schlüttsiel (8km) kunt u ook Hooge en Langeneß snel per schip bereiken. Zelfs voor een dagtrip naar Sylt is ideaal, omdat u vanuit Niebüll (ca 12 km) binnen slechts een half uur rijden met de trein direct naar direct naar esterland kunt rijden.

Andere huizen in dit vakantiedorp: zie DSH901-939
Sommige afbeeldingen kunnen woon-voorbeelden zijn. Kleur van het interieur en huis kan variëren.

- Afkortingen: O = Overnachting, WP = Week Prijs.
- 2 nachten - Aankomst Sa: 40% van de WP; Aankomst zo-do: 30% van de WP; Aankomst vr: 45% van de WP.
- 3 nachten - aankomst za: 47% van de WP; Aankomst Sun-Wo: 45% van de WP; Aankosmt do / vr: 55% van de WP.
- 4 Ü - aankomst za-Wo: 60% van de WP; Aankomst do / vr: 65% van de WP.
- 5 Ü - Aankomst Sa-vr: 75% van de WP

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design