Toon filters
Sluit filters

Aquamagis, Typ 1

Duitsland, Sauerland, Aquamagis/Plettenberg

  • Happy Home
Al vanaf:
€560,-
Bekijk Aanbod

Informatie Aquamagis, Typ 1

Deze vrijstaande vakantiewoning ligt op een vakantiepark, direct aan het zwemparadijs Aquamagis. Het vakantiehuis is de ideale uitvalsbasis voor een gevarieerde en geslaagde vakantie.


Op de begane grond vindt u de compleet ingerichte, open keuken met o.a. vaatwasser en magnetron en een gezellig eettafel. Verder zijn er twee slaapkamers. Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de andere 2 eenpersoonsbedden. Ook vindt u er de badkamer. Een draadloze internetverbinding is voorhanden. Op het overdekte terras buiten kunt u heerlijk van een ontbijtje of barbecue genieten. U kunt maximaal 2 honden meenemen.



Op de bovenetage vindt u een heerlijke relaxbank en een derde slaapkamer. Hier staat een eenpersoonsbed met een uitschuifbed, zodat u eventueel een tweede slaapplaats in deze slaapkamer tot uw beschikking heeft.



Als gast op dit vakantiepark heeft u gratis toegang tot het water- en wellnesscentrum AquaMagis. Er zijn diverse zwembaden en glijbanen. Voor de sauna en fitnessruimte wordt wel een kleine vergoeding gevraagd. Ter plaatste kunt u o.a. ontbijtservice, boodschappenservice en barbecuepakket bestellen. Ook worden er excursies georganiseerd, zoals een brouwerijtoer.



Vanuit uw vakantiewoning kunt u genieten van een fraai uitzicht op de omliggende bergen. Vlakbij stroomt de river de Lenne, hier kunt u lange wandel- en fietstochten ondernemen. In de winter kunt u langlaufen en skiƫn in Nordhelle, Olpe en Wildewiese.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design