Toon filters
Sluit filters

Aquamagis, Typ 1

Duitsland, Sauerland, Aquamagis/Plettenberg

  • Happy Home
Al vanaf:
€560,-
Bekijk Aanbod

Informatie Aquamagis, Typ 1

Deze vijfsterren accommodatie ligt op het terrein van AquaMagis, een groot water- en wellnesspark bij het dorp Plettenberg. De vrijstaande woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 6 personen. Een kinderstoel en draadloos internet zijn beschikbaar.



Op de begane grond vindt u de compleet ingerichte keuken met o.a. magnetron en vaatwasser, een gezellige eettafel. Bovendien zijn er 2 slaapkamers, de ene heeft een tweepersoonsbed en de andere 2 eenpersoonsbedden. Ook de badkamer met douche en w.c. bevindt zich op de begane grond. Buiten heeft u de beschikking over een overdekt terras met tuinmeubilair en een barbecue.



Op de bovenetage staat een heerlijke relaxbank. Hier vindt u de derde slaapkamer met 1 eenpersoonsbed met uitschuifbed, zodat in deze slaapkamer eventueel een tweede slaapplaats gecreëerd kan worden.



Als gast op dit vakantiepark heeft u gratis toegang tot AquaMagis met diverse glijbanen en zwembaden, waaronder een golfslagbad en buitenbad. Voor de sauna en fitnessruimte wordt wel een kleine vergoeding gevraagd. Met Oud en Nieuw is het waterpark beperkt open.
Ter plaatse kunt u o.a. ontbijtservice, boodschappenservice en een barbecuepakket bestellen. Ook worden er excursies georganiseerd, zoals naar kasteel Altena of een brouwerij toer.



Vanuit uw vakantiewoning heeft u een schitterend uitzicht op de omliggende bergen. Het park ligt naast de rivier de Lenne, hier kunt u lange wandel- en fietstochten ondernemen.

Ook in de winter hoeft u zich niet te vervelen als u graag buiten wilt zijn. In Nordhelle, Olpe en Wildewiese vindt u wintersportgebieden waar u kunt skiën, langlaufen en rodelen.



In deze woning zijn huisdieren niet toegestaan. Kijkt u hiervoor bij de andere accommodaties op het park.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design